ОТКРИЈТЕ ЈАНАШАТА ПРИКАЗНА

Во центарот на градот Битола, на главната улица – “Широк Сокак”, недалеку од вообичаената градска бучава, но со импресивен и релаксирачки амбиент на зеленило и свежина, е храмот на добрата храна – Ресторан КОРЗО.

Пријатната атмосфера збогатена со прекрасен парк и фонтани, како и големата летна тераса, секој момент нуди засолниште од брзиот и стресен современ живот.

Без разлика дали доаѓате за утринско кафе, бизнис ручек, вечерен пијалок и ужинка со пријателите или прославувате семеен настан, ќе бидете пречекани од нашиот персонал, секогаш подготвен да ги понуди своите беспрекорни услуги.

Види го нашиот Ресторан

ХРАМОТ
НА ДОБРАТА ХРАНА

Најдобрите спомени се собрани околу масата !

Добро вино, одлична храна и најдобри пријатели

ВИДИ ГО НАШЕТО МЕНИ